Om os

Nordjysk Tagdækning Hadsund ApS er et lille tagdækkerfirma fra Hadsund med 4-5 familiær medarbejder heraf 2 svende der er udlært hos NTH. og som i dag er erfarne tagdækkere.

Firmaet har eksisteret siden år 2000 og ejer Dan Christensen har før den tid bla. været hos Phønix Tag Aalborg i flere år.

NTH har igennem mere en 18 år serviceret både private, industri og andre håndværks entreprenører i forbindelse med tagpap dækning af tage og ikke mindst samarbejdet med bla. tømrer Mester og entreprenører, der har nydt godt af firmaets kvalitets bevidsthed og punktlighed m.h.t. at overholde aftaler og ikke mindst aftalte priser, som en stor del af kernen i firmaet drift og succes igennem årene.

Firmaet drives fra ejer Dan Chr. privat adresse i Hadsund, samarbejdet med den lokale tagpap importør Finn Larsen Tagmaterialer ApS Hadsund har gjort det unødvendigt med et større lager til indkøb af tagpap. Firmaet udfører alt fra Legehuse til industribygninger.
Firmaet har dog valgt udelukkende at koncentrere sig om at udfører arbejdet med tagpap og isolering og lade alt andet bla, underlag for tag pap dækning blive udført af nogle af vores samarbejds partnere inden vi springer til med vores speciale.

Erfaring med: 

·         Tagpapdækning af nye tage
·         Listetagdækning på hældningstage op til 30 gr.
·         Renovering af ekst. Flade og skrå tage med tagpap
·         Efterisolering af ekst. Tagpaptage
·         Tageftersyn og service